teisipäev, 1. juuli 2014

Eelorientatsioon ehk ELO

Tere!

27.-29. juunil toimus Väike-Maarja õppekeskuses esimene vahetusaasta üritus. Korraldajad-vabatahtlikud ehk yfukad olid väga palju vaeva näinud ning tulid kõigega suurepäraselt toime, aitäh!

Kolm päeva veetsime töötubades, mis tegelikult olid palju lõbusamad, kui arvata võiks. Arutasime seda, mis muutused vahetusaastal meid ootavad, kordasime ka programmi korraldusliku poolega seonduvat ning kuulasime eelnevate lendude kogemusi. Õhtuprogrammid olid meeleolukad ja yfulikud, näiteks pidime fotojahil kujutama teiste vahetusõpilaste nö huvitavaid olukordi.


Kõikide teadmiste asemel, mis on samuti olulised, võtsin mina ELOlt endaga kaasa hoopis entusiastliku meeleolu, uued tutvused ning ootusärevuse, sest vahetusaasta on tõesti kohe ukse taga! Ja... järjekordse kinnituse suhtumisele, et ära kunagi ütle EI!

Eva-Maria

P.S. ELO ajal sain teada ka oma vahetusperelt, et saame kokku hoopis Viinis. Austriasse sõit pärast keelelaagrit tähendab küll mulle suurt piletite organiseerimist, kuid Kesk-Euroopa rongiühendus pidi olema suurepärane. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar